Background photo mining 10 Mining and quarries

Tjenester – Gruver og steinbrudd

Når tjenester utgjør produktivitet

Når man velger Michelin til sin flåte av bygg- eller håndteringsmaskin, velger man dekk kjent for sin ytelse. Det betyr også å kunne dra nytte av rådene fra våre eksperter som er tilstede på bakken og ved din side, og på alle områder forbundet med dekk og deres bruk på ulike steder, med sikte på å optimalisere bruken.

Å velge Michelin betyr at man har tilgang til et utvalg av tjenester, alle med samme mål: å sørge for at Michelin-dekk, høyteknologiske produkter, oppnår sitt fulle potensiale på daglig basis.

Analyse av ekte kjøre- og dekkbruksforhold på stedet, fjernkontroll og vedlikehold av hele deres levetid, administrasjon av dekk for kjøretøyflåter, behandling og gjenoppretting av brukte dekk. Dette er tjenester som Michelin og deres partnere tilbyr over hele verden.

Logo pressure advisor service Help and Advice

PRESSURE ADVISOR

Ditt nettbaserte søkeverktøy for å finne referansetrykk for anleggsmaskindekkene dine

Varighet, administrasjon av resirkulering og gjenoppretting av brukte dekk

Verktøy for å forlenge levetiden

Michelins anleggstekniske team har også en rådgivende rolle, og hjelper sine partnere med å redusere sine klimaavtrykk. Michelins felteksperter har et verktøy som, ved å måle parametre som faktiske maskinlaster, sporprofiler (klatring, nedstigninger, bøyninger osv.) og kjøresykluser (akselerasjoner, bremsing osv.) kan estimere ditt dekks karbonavtrykk.

Med MEMS-teknologi (Michelin Earthmover Management System), kan du fjernstyre et dekks trykk og temperatur i sanntid, noe som gjør det mulig å optimalisere dekkbruk og dermed redusere nedetid for maskiner og lastebiler, redusere byrdene ved vedlikehold av dekk og sørge for mer sikkerhet for operatørene.

Med disse verktøyene til din disposisjon, varer dekkene dine lengre og ditt klimaavtrykk reduseres.

Resirkulering og gjenoppretting av brukte dekk

Der det er mulig, bidrar og hjelper Michelin til å sette opp strukturer for å håndtere innsamling og resirkulering av brukte dekk. Anleggstekniske dekk, avhengig av deres størrelse, kan behandles av samme gjenopprettingskanaler som alle andre typer dekk. Et antall industrier i verden har gått over til brukte deg som et alternativt drivstoff i ovnene til deres varmekraftstasjoner, industrielle kjeler, forbrenningsovner, sementarbied osv. I USA har over 150 millioner dekk blitt omdannet og brukt til å generere energi i løpet av de siste ti årene.

Brukte dekk har også funnet mange nye anvendelsesmåter: som en del av konstruksjon av vanntette strukturer, brukt som fyllmasse for jordarbeid eller til nytte i lydtette vegger, er de et råmateriale med mange fordeler. De kan også befinne seg i veioverflater, noe som øker deres levetid og reduserer trafikkstøy.

Dekk som kan repareres

Alle våre anleggstekniske og håndteringsdekk kan repareres i henhold til skadene de har fått. Alle reparasjoner må utføres av en Michelin-akkreditert profesjonell. Det vil la deg forlenge levetiden til dekket ditt.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+