pneu Génie Civil MICHELIN

Background wheel excavator Construction and Industry

pneu Génie Civil MICHELIN

Tjenester - Bygg og industri

Ikke overlat noe til tilfeldighetene

Når man velger Michelin til sin flåte av bygg- eller håndteringsmaskin, velger man dekk kjent for sin ytelse. Det betyr også å kunne dra nytte av rådene fra våre eksperter som er tilstede på bakken og ved din side, og på alle områder forbundet med dekk og deres bruk på ulike steder, med sikte på å optimalisere bruken.

Å velge Michelin er å ha tilgang til et utvalg av tjenester, alle med samme mål: å sørge for at Michelin-dekk, høyteknologiske produkter, oppnår sitt fulle potensiale på daglig basis.

Forbedring av vedlikehold av dekk gjennom hele levetiden, administrasjon av hele din flåtes dekk ved hjelp av tilkoblede løsninger, behandling og gjenoppretting av brukte dekk. Dette er tjenester som Michelin og deres partnere tilbyr over hele verden.

Logo pressure advisor service Help and Advice

PRESSURE ADVISOR

Ditt nettbaserte søkeverktøy for å finne referansetrykk for anleggsmaskindekkene dine

Administrasjon av resirkulering og gjenoppretting av brukte dekk

Resirkulering og gjenoppretting av brukte dekk

Der det er mulig, bidrar og hjelper Michelin til å sette opp strukturer for å håndtere innsamling og resirkulering av brukte dekk. Anleggstekniske dekk, avhengig av deres størrelse, kan behandle av samme gjenopprettingskanaler som alle andre typer dekk. Et antall industrier i verden har gått over til brukte dekk som et alternativt drivstoff i ovnene til deres varmekraftstasjoner, industrielle kjeler, forbrenningsovner, sementarbied osv. I USA har over 150 millioner dekk blitt omdannet og brukt til å generere energi i løpet av de siste ti årene.

Brukte dekk har også funnet mange nye anvendelsesmåter: som en del av konstruksjon av vanntette strukturer, brukt som fyllmasse for jordarbeid eller til nytte i lydtette vegger, er de et råmateriale med mange fordeler. De kan også befinne seg i veioverflater, noe som øker deres levetid og reduserer trafikkstøy.

Dekk som kan repareres

Alle våre anleggstekniske og håndteringsdekk kan repareres i henhold til skadene de har fått. Alle reparasjoner må utføres av en Michelin-akkreditert profesjonell. Det vil la deg forlenge levetiden til dekket ditt.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+