TRacteur équipé de pneus agricoles Michelin labourant un champ de nuit
TRacteur équipé de pneus agricoles Michelin labourant un champ de nuit

LANDBRUK

Michelin, din mobilitetspartner som beskytter jorda di.

Finn riktig landbruksdekk

Du må velge et av feltene
Ugyldig søkeparameter, vennligst prøv igjen
MICHELIN - Testimonial - Story from the field : passion as a legacy (EN)

Bønder forteller om sine erfaringer

Ekspertisen kommer fra åkeren.

Ved attest fra to nederlendere, far og sønn, kan du oppdage hvordan Michelin involverer seg med ekspertise og bønders arbeid for å forbedre avlinger og optimalisere produktivitet.

tyre-pressure

Beregn korrekt lufttrykk

Maksimer innhøstingen og dekkets levetid ved å jobbe med riktig lufttrykk

contact-us-white

Kontakt en ekspert

Et spørsmål? En kommentar?
Vil du at vi skal ringe deg?
Skriv til oss!

pneu MICHELIN AXIOBIB2

Background axiobib2 at work Agriculture

pneu MICHELIN AXIOBIB2

pneu MICHELIN AXIOBIB2

Background axiobib2 at work Agriculture

pneu MICHELIN AXIOBIB2

Tjenester og løsninger

Oppdag våre tjenester og verktøy som kan gi deg daglig hjelp med administrasjon av gården din og beskyttelse av jorden din.

Tjenester og løsninger

Oppdag våre tjenester og verktøy som kan gi deg daglig hjelp med administrasjon av gården din og beskyttelse av jorden din.

Andre bønder sier:

MICHELIN AXIOBIB - Témoignage - Durabilité des pneus, performance et respect des sols (FR)

Vincent Barbeau fra SCEA de Treigny deler sin erfaring med MICHELINs AXIOBIB-dekk som leverer optimal ytelse, bedre omsorg for jorden, økt levetid, økt produktivitet og drivstoffbesparelser.

MICHELIN XEOBIB - Témoignage - Confort et longévité des pneus Made in France (FR)

Mickaël Chardin fra GAEC de la Carrière deler sin erfaring med MICHELINs XEOBIB-dekk som tilbyr komfort, god håndtering, lang levetid og omsorg for jorden.

Background Photo Agricultural world Agriculture

Jobber du på en gård, som avlingsprodusent eller husdyroppdretter, i tømmerindustrien, i en barnehage eller med vedlikehold av grøntarealer eller kanskje innen vindyrking, skogbruk eller markedshagearbeid? Ekspertene fra Michelin-gruppen har hjulpet alle landsbruksarbeidere i mer enn et århundre. Vi dedikerer all vår ekspertise, ferdigheter og innovasjon til respekt for og beskyttelse av jorden. Vi hjelper deg med å optimalisere dine driftskostnader, spesielt gjennom drivstoffbesparelser, og til å forbedre dine avlinger samtidig som du reduserer jordkompresjon og -pakking.

Mangfoldet av aktiviteter i landbruksverden krever at vi må kunne respondere på utfordringer på tvers av bordet, fra den uavhengige bonden til polykultur eller aktiviteter innen husdyroppdrett, fra landbrukskooperativer til agroindustrier, eller fra produksjon av frokostblanding til landsbruksrelaterte entreprenørselskaper.

Vi jobber for å bringe deg den beste løsningen: det riktige landbruksdekket i riktig størrelse og våre teknologier som dekket med lavt trykk. Disse løsningene utgjør et varig bidrag til optimalisering av mobilitetsytelsen, levetiden, traksjonen og komforten for alt ditt landbruksmaskineri.

Uansett hvilke maskiner du jobber med, traktor, trailer, kombinert hogstmaskin, spreder, spraymaskin, tanktrailer eller maskiner for innhøsting, behandling eller vedlikehold, dra nytte av Michelin-gruppens komplette og spesialiserte serie av landbruksdekk. Vi tilbyr deg et bredt utvalg av størrelser på landbruksdekk for å utstyre din kjøretøyflåte, som 540/65R28, 650/65R38, 650/65R42, 600/65R28, 710/70R42.

Våre Michelin-representanter og praktiske tips, samt våre trykk-kalkulatorer og dekkvelger, tilbyr deg personalisert service av høy kvalitet. Vi inviterer deg til å dra nytte av vårt brede nettverk av distribusjonspartnere og dermed oppnå ro i sjelen.

La oss takle utfordringene innen bærekraftig og ansvarlig landbruk sammen!

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+