Hvorfor velge Michelin?

Tilbyr alle bedriftskunder en bedre vei fremover

Innovasjon er sentralt for vårt formål, og Michelin-gruppen bruker all sin kunnskap for å sikre langsiktighet, sikkerhet og mobilitet slik at alle bedriftskunder kan velge, uten kompromisser, fra et utvalg av dekk utformet med de høyeste ytelsesstandardene, bygget for å vare. Michelin-gruppen samarbeider med deg for å hjelpe bedriften din til å yte mer, takket være sterke, pålitelige flerbruksdekk som leverer lang kjørelengde og får tiden du er på veien til å vare. Michelin gir deg også muligheten til å velge hva som oppfyller din bedrifts økonomiske behov, og en unik måte å oppnå sparing av drivstoff på.

Å velge Michelin betyr også å benytte et fullstendig utvalg av premium-tjenester for å forbedre din bedrifts produktivitet og ytelse: trykkadministrasjon, vedlikeholds- og støtteløsninger, for ikke å nevne ny og tilkoblet utvikling innen dekkteknologi.

Enten du er operatør, flåteleder, HGV, buss- eller anleggssjåfør, og enten du jobber innen gods- eller persontransport, landbruk, gruvedrift, steinbruddsadministrasjon eller et annet industriyrke, kan du benytte fordelene med Michelins innovative tjenester: effektive verktøy for å hjelpe deg med dine daglige bedriftsaktiviteter, spare tid samt optimalisere og holde bedre oversikt over din organisasjons kostnader samtidig som du også gjør driften tryggere. Dra nytte av ekspertisen til et økosystem av partnere som Sascar og Masternaut. Hurtigvoksende selskaper som tilbyr stadig mer innovative løsninger.

Miljøet er i dag en sak som opptar oss alle, og er et viktig fokusområde for forbedring. I mange år har Michelin-gruppen jobbet dag etter dag med å redusere sitt miljøavtrykk så mye som mulig. Våre team samarbeider hver dag med bønder for å utvikle teknologier som er mer jord- og gårdsvennlige.


Vi hjelper transportører med å kutte deres CO2-utslipp og forbruk av drivstoff med dekk med lav rullemotstand. Vi designer dekk som yter langsiktig slik at de kan brukes til den juridiske slitasjegrensen* er nådd og deretter regummiert: en av de viktigste måtene som gruppen sikrer at færre ressurser forbrukes på. En ny måte å oppnå bærekraftig mobilitet på.

*spesifikk for hver sektor og hvert land

Picto mems evolution 4 Mining and quarries

MICHELIN® MEMS® Evolution 4 (tjeneste for gruvedrift)

Edito image sustainable Help and Advice

Gi din bedrift drakraft, evnen til å holde kjøretøyene dine tilgjengelige under alle omstendigheter og værforhold. Styrken ligger i varig produktivitet og ytelse.

Å velge Michelin betyr å velge sikkerhet og ro i sjelen.

NO michelin logo no

Michelin-gruppen

I tillegg til dekk, en gruppe med ekspertise innen mange områder.

michelin i norway

Michelin i Norge

Michelins avtrykk i Norge.
 

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+