Michelin i Norge

Siden selskapet ble grunnlagt har det vært Michelins misjon å bidra til å fremme mobilitet for varer og mennesker og, utover dette, til samfunnsutviklingen. Vårt bredere mål er å tilfredsstille det fundamentale menneskelige behovet for sosialt samkvem, utveksling og oppdagelse.

Michelin er en av verdens ledende dekkprodusenter, og er et globalt selskap med over 115 000 medarbeidere.
Michelins nordiske organisasjon består av Sverige, Finland, Norge og Danmark. Vi håndterer også salget på Island og Færøyene. Nesten 200 personer jobber for Michelin i Norden.

Vårt nordiske hovedkontor ligger i Stockholm, og her jobber ca. 60 personer. På hovedkontoret finnes støttefunksjoner, slik som økonomi og back office, IT og HR. Her sitter også avdelingene for kommunikasjon og markedsføring og supply.

MICHELIN Nordic AB
Ringvägen 100
11860 STOCKHOLM

I Kungälv, nær Göteborg, ligger vårt nordiske distribusjonssenter som leverer dekk til det nordiske markedet. Her jobber ca. 75 personer med lager og logistikk.

Vårt salgsteam består av over 80 personer som jobber i Sverige, Finland, Norge og Danmark.

NO asphalt clouds fields 56832 max

Michelin historie i Norge

Michelin ruller inn i Norden.
Tidlig på 20-tallet fikk Monsieur Clouet i oppdrag av Michelin i Frankrike å besøke de nordiske landene for å organisere salget av bildekk. Resten er historie. Siden 2003 er alle nordiske land organisert under Michelin Nordic AB med ansatte i Danmark, Finland, Norge og Sverige, der også hovedkontoret befinner seg.

Michelins Historia

Historien om Michelin begynner i 1889, da Edouard og André Michelin etablerer selskapet i Clermont-Ferrand i Frankrike. Kort etter søker brødrene sitt første patent - det avtagbare dekket. Siden den gang har vi med hjelp av stadig innovasjon forenklet og forbedret reising og transport av varer og mennesker. I dag har Michelin en lederposisjon på verdensmarkedet for dekk*, men også når det gjelder reiserelaterte tjenester som karttjenesten ViaMichelin og Guide Michelin.

NO capturdsdsdse

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+