mems4 keyvisual overlay

MICHELIN® MEMS®4

Connection in real time, maximum protection!

pneu minning MICHELIN XDR3

Edito xdr3 at work Mining and quarries

pneu minning MICHELIN XDR3

ET KOMPLETT OVERVÅKNINGSSYSTEM

MEMS®4 er et kraftig overvåkingsverktøy for dekk og deres bruksforhold. Tekniske egenskaper, innovative utstyr og enkle tilkoblingsmuligheter øker fortjenesten din og reduserer nedetiden ved å beskytte dine ansatte, dekk og utstyr.

MEMS®4 ER DESIGNET FOR:

Forbedre sikkerheten:
Styr presset eksternt fra en datamaskin eller annen tilkoblet enhet og bruk trykk- og temperaturvarsler for å forhindre ulykker og for å beskytte dine ansatte.

Øke produktiviteten:
Eliminer unødvendig nedetid: Hold maskinen i drift for syklusoptimalisering, kontinuitet i driften og en reduksjon i uplanlagt nedetid for vedlikehold.

Spar kostnader:
Spar tid og penger: kontroller tilstanden til dekkene dine fra kontrollrommet for å spare ressurser, redusere nedetid og øke levetiden til dekkene ved å forhindre at tidligere feil forekommer.

Øk tilgjengeligheten til maskinen:
Planlegg vedlikehold av dekkene raskt og effektivt takket være kontinuerlig overvåking av dekktrykk, temperaturer og geolokaliseringen av kjøretøyene.

edito xdr3 at work mining and quarries

OVERVÅKING OG FULLSTENDIG ADMINISTRERING FOR DINE DEKK OG GENERELLE FORHOLD

FUNKSJONER:
Beskytt flåten din og overvåk dekkene dine ved hjelp av TPMS, GPS og akselerometre.

UTSTYR:
Få mer ut av flåten din ved å utstyre den med sensorer, sendere, antenner, et mobilt datarapporteringssystem og en RFID-leser, alt koblet til en nettbasert programvareplattform.

TILKOBLING:
Integrer teknologien din enkelt med varsler i sanntid tilgjengelig på datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner, tilpasset alle nettverkskonfigurasjoner

MICHELIN® MEMS®4 I AKSJON

MICHELIN® MEMS® EVOLUTION 4 - Improving your efficiency easier than ever before.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+