Background photo warehouse Construction and Industry

Materialhåndtering

Lønnsomhet, sikkerhet og pålitelighet for din industrielle håndtering.
Michelin til tjeneste for din logistikk.

Logo pressure advisor service Help and Advice

Pressure Advisor

Finn referansetrykkene for hvert av dine håndteringskjøretøy ved hjelp av vårt nettbaserte verktøy, Pressure Advisor.

Håndtering i havner og på flyplasser

Kompleksiteten i håndteringsomgivelser i havner og på flyplasser fikk Michelin til å utforme og utvikle en egen dekkserie for å tilfredsstille de spesifikke kravene til disse ulike aktivitetsfeltene.

Chargement de conteneurs par un chariot élévateur

Edito Container handling Construction and Industry

Chargement de conteneurs par un chariot élévateur

Gaffeltrucker for tungt arbeid og middels tungt arbeid (glidestyring), frontlastende gaffeltrucker for alle dine industrielle håndteringsaktiviteter, har Michelin-gruppen utviklet et bredt utvalg av skreddersydde dekk ved å fokusere på tre viktige kriterier: produktivitet, sikkerhet og pålitelighet.

PRODUKTIVITET: Å velge Michelin-dekk til dine gaffeltrucker er å melde seg på optimaliserte timekostnader, til fordel for dine logistiske aktiviteter.

SIKKERHET: Dette er et av de viktigste hensynene i den industrielle håndteringsbransjen. På grunn av sin innovative teknologi, har Michelin-dekk en svært høy kapasitet for sjokk absorpsjon, et mål på komfort for sjåførene, men fremfor alt en måte å bevare maskinene dine på, selv dine gaffeltrucker for tungt arbeid. Det er også et spørsmål om sikkerhet for det transporterte godset. Omdreiningsoverføringen og hastigheten har blitt optimalisert og bremselengdene har blitt betydelig redusert.

PÅLITELIGHET: Takket være vår ledningsfrie radiale dekkteknologi utviklet for håndteringsaktiviteter, vil du unngå enhver risiko for rask slitasje og du vil forlenge levetiden til dekkene dine betydelig.

Ta deg tid til å oppdage vår dekkserie dedikert til industriarbeid. Du kan søke etter type kjøretøy eller størrelse. Eksempler på de vanligste størrelsene: 7.00R12; 8.25R15; 6.50R10; 12.00R20.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+