Edito dock terminal Construction and Industry

Havner og stasjoner

Michelin-dekk til bruk ved håndtering av havne- og luftlast.

MICHELIN X-STRADDLE 2
i aksjon ved havnen i Rotterdam

Dekk spesielt utviklet for containerportaler. Raskere, tryggere, for eksepsjonell lønnsomhet og produktivitet, med total sikkerhet.

MICHELIN X-STRADDLE 2
tyre-pressure

Pressure Advisor

Din produktivitetsøkning starter med riktig dekktrykk for hver maskin og hvert bruk. Vær sikker på å finne riktig pumpetrykk ved hjelp av vårt nettbaserte verktøy, Pressure Advisor!

Edito industrial handling Construction and Industry

Industriarbeid

Oppdag vår dekkserie for industriarbeid og industrielle kjøretøy.

michelin forklift tires

Engin de levage portuaire au travail dans un terminal container

Edito photo xzm2 michelin container Tyre

Engin de levage portuaire au travail dans un terminal container

Kompleksiteten i håndteringsomgivelser på verft og flyplasser fikk Michelin til å utforme og utvikle en egen dekkserie for å tilfredsstille de spesifikke kravene til disse ulike aktivitetene. Den svært intensive bruken av kjøretøy som portaler, sprintlastere, containerlastebiler og terminaltraktorer krever spesielt tilpassede dekk. Kompleksiteten og de ekstreme kravene til disse kjøretøyene krever dekk med svært høy robusthet. De må være i stand til å motstå de ulike ytre aggresjonene, og tusenvis av manøvrer på overflater som ofte er svært sleipe.

Gjennom sin kvalitet sørger et Michelin-dekk for at du kan opprettholde høyere produktivitetsnivåer og timebasert innsats i dine ulike håndteringsaktiviteter fremfor å være et sandkorn i det velsmurte maskineriet i logistikken din.

Oppdag vår komplette dekkserie utviklet for verft- og flyplasshåndtering, utstyrt til din flåte, med et bredt utvalg av størrelser. Eksempler på de vanligste størrelsene: 450/95R25; 310/80R22.5; 18.00R25.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+