Gamme pneu minning MICHELIN

Background minning construction Mining and quarries

Gamme pneu minning MICHELIN

Overflategruver

MICHELIN, produktivitetspartneren foretrukket av verdens største gruver

Ekspertisen som inngår i Michelins anleggstekniske dekk og deres posisjon som markedsledende betyr at vi jobber mot perfeksjon når det gjelder innovasjon, ytelse, motstand og lang levetid. Den overlegne varigheten, mønsteret og valg av gummigrader er perfekt tilpasset bruksforholdene og hastigheten i MICHELINs anleggstekniske dekk. Dette har direkte påvirkning på gruvens produktivitet og vil utgjøre forskjellen sammenliknet med konkurrentene. Kravet om å jobbe over svært lange perioder, opptil 23 timer per dag, gjør at disse dekkene utsettes for store belastninger i ekstreme terreng. De må derfor være av ufeilbarlig pålitelighet og garantere maksimal sikkerhet for sine brukere.

MICHELINs XDR 3-dekk i aksjon:

MASTER XDR 3 - Master in English - Clip version 1080p

Våre tjenester og løsninger

For å bidra til det bredeste utvalget av dekk på markedet, tilbyr Michelin løsninger tilpasset de ekstreme forholdene i overflategruver med teknisk støtte av høy kvalitet og det bredeste utvalget av tjenester på markedet. Det beste dekket er ingenting uten den beste servicen. Våre eksperter og våre simulerings- og analyseverktøy hjelper deg med å gjøre mest ut av dekkene dine og forbedre produktiviteten din.

Picto mems evolution 4 Mining and quarries

advices

Tips og råd

Dekk for gruver må være tilpasset ditt bruk, dine bruksforhold og underlagstyper. Sørg for å ta det beste valget og ha all informasjonen for optimalt vedlikehold (vedlikehold, lagring, reparasjon)!

tyre-pressure

Pressure Advisor

Tilpasset trykk under alle omstendigheter sikrer optimalisering av et dekks levetid og ytelse. Med verktøyet vårt, Pressure Advisor, finner du riktig trykk for alle maskinene dine.

Edito photo mining underground 2 Mining and quarries

Undergrunnsgruver

Våre dekk og løsninger for undergrunnsgruver.

Yellow articulated dump truck in action

Edito photo adtloader quarry Help and Advice

Yellow articulated dump truck in action

Steinbrudd

Våre dekk og løsninger for steinbrudd.

Som verdensledende på markedet for gruvedekk, tilbyr Michelin et bredt utvalg tilpasset alle kunders situasjoner og maskiner: offroad-tipplastebiler, enorme overflatelastere, dumpere som veier over 100 tonn osv. Etter å ha funnet opp verdens største dekk, “63-tommeren”, som revolusjonerte dumpermarkedet for overflategruver, vil Michelin alltid ha produktløsningen.

Michelin er også en forløper i innovative tjenester med sin MEMS-teknologi (Michelin Earthmover Management System), det første elektroniske overvåkningssystemet for dekktrykk og temperatur med GPS-sporing av dine kjøretøy. Hele systemet støttes kontinuerlig av våre anerkjente eksperter og de mest effektive verktøyene på markedet.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+