Tyre-Pressure-Monitoring-System-Michelin (TPMS) on Dumper & Reach stacker

Michelin Tire Care TPMS banner

MICHELIN® TIRE CARE TPMS

Trykksystem for havner og steinbrudd som forbedrer sikkerhet, pålitelighet og besparelser.

Hvorfor bør du velge vårt overvåkingssystem for dekktemperatur og -trykk?

Dekk kan bli et problem når de forårsaker ikke-planlagte driftsstans som avbryter driften og øker driftsutgiftene. Feil dekktrykk kan ha en betydelig påvirkning på dekkets levetid, maskinens drivstofforbruk og operatørenes sikkerhet. For eksempel vil et Rigid Dumper-dekk utstyrt med 24.00R35: 1 bar under korrekt lufttrykk, føre til 3000 € i ytterligere kostnader for hele maskinen(1)

Med vårt MICHELIN® TIRE CARE TPMS-tilbud får du en pålitelig og innovativ automatisk løsning for dekkovervåking. Overvåk dekkene dine 24 timer i døgnet, få varsler og unngå ikke-planlagte driftsstans som forstyrrer driften og øker vedlikeholdskostnadene. MICHELIN® TIRE CARE TPMS betyr mer sikkerhet, større pålitelighet, flere besparelser og mer bærekraft.

dealer-service-231-other-services-and-products-dot-inspection

Sikkerhet først

Mer nøyaktige, temperaturkorrigerte trykk reduserer dekkrelaterte hendelser

dealer-service-220-other-services-and-products-oil,-filter-and-lube

Større besparelser

Opptil 7 %(2) besparelser på drivstoff grunnet lav rullemotstand. 20 % for lavt lufttrykk gir 10 % påvirkning på drivstofforbruket.

dealer-service-201-other-services-and-products-24_7-mecanic-and-towing-service

Optimaliser maskinenes tilgjengelighet

Kombiner temperatur- og trykkovervåking og få mer forutsigbarhet og unngå unødvendige driftsstans

dealer-service-310-customer-conveniences-xpress-credit-on-all-our-products-and-services

Optimalisering av dekkbudsjettet

Et varslingssystem som sikrer riktig trykk og optimaliserer dekkets levetid. Vi ser 25 % redusert levetid for et dekk med 20 %(3) for lite trykk

Brosjyre for havner:

Brosjyre for steinbrudd:

Oppdag hvordan overvåkingssystemet for dekktrykk fungerer

Når du utstyrer kjøretøyene dine med løsningen vår, får du maskinvareenheter til kjøretøyet ditt (sensorer, ruter, skjerm i førerhuset), tilgang til en nettplattform i 36 måneder og en mobilapp.

Dekktrykksensoren sender informasjon til ruteren som er koblet til kjøretøyet. Denne ruteren sender informasjonen til skyen for å gi deg tilgang til den gjennom nettplattformen og appen.

Discover Tire Care TPMS - english (30sec)

Finn ut hvordan MICHELIN TIRE CARE TPMS håndterer utfordringene på havner og steinbrudd

Discover Tire Care TPMS - english (2min30s)

1 minutt for å forstå hvordan du installerer overvåkingssystemet for dekktrykk

MICHELIN TIRECARE TPMS - Sensor Installation

Lytt til kundene våre

MICHELIN TIRECARE TPMS – Testimonial in Rotterdam

Viktigste fordel: trykk- OG temperaturovervåking

"Den viktigste fordelen med Tire Care TPMS-løsningen er den konstante overvåkingen av trykket i dekket, men også dekkets temperatur. Systemet varsler umiddelbart hvis noe går galt"**

Technical manager

MICHELIN TIRECARE TPMS – Testimonial in Tournai

"Gjør store besparelser"**

"Med Tire Care TPMS vil vi gjøre store besparelser på kjøretøyenes oppetid. Det er en nyttig løsning som jeg sterkt anbefaler.”**

Mobile Machinery Manager

Discover Tire Care TPMS - english (30sec)

Løsning som gir sinnsro

"Pålitelige sensorer, enkle å installere."*

Fleet Manager

MICHELIN TIRECARE TPMS – Testimonial in Rotterdam

"Det beste systemet"**

“Vi har prøvd en rekke andre systemer, men for øyeblikket er dette det beste systemet vi har hatt. Det er et svært enkelt system å bruke”**

Technical manager

Discover Tire Care TPMS - english (30sec)

Så enkelt

“Attraktiv pris, enkel montering, god funksjonalitet”*

Account manager

MICHELIN TIRECARE TPMS – Testimonial in Tournai

Reagerer raskt takket være varslingssystemet

“Nylig hadde vi et tilfelle med en trykklekkasje på doble bakdekk. Takket være Tire Care TPMS ble føreren raskt varslet om trykkfallet. Vi kunne reagere raskt.” **

Mobile Machinery Manager


OFTE STILTE SPØRSMÅL (FAQs)

PÅ HVA SLAGS KJØRETØY KAN JEG INSTALLERE DETTE SYSTEMET ?

Systemet er testet og validert på følgende typer kjøretøy, med hjul fra 25" til 49": dumper, hjullaster, containerkran (krever repeater) og stablemaskin (krever repeater).

TÅLER SENSOREN VÆSKE ELLER VANN ?

Sensoren er ikke konstruert for å være vanntett. Hvis det er vann i dekket når den monteres, vil sensoren sende signaler i en svært begrenset periode.

HVA ER LEVETIDEN FOR EN SENSOR OG RUTER ?

Sensor: Den er konstruert med et batteri som vil vare i ca. 5 år. Derfor blir sensorsignalene sendt til ruteren hvert andre minutt (hver andre sekund i tilfelle trykkproblem).
Router: Den er konstruert for å vare i mellom 5 og 10 år. Den er koblet til kjøretøyets strømforsyning og har et midlertidig batteri når kjøretøyet ikke går.

HVOR HØY TEMPERATUR OG HVOR HØYT TRYKK TÅLER DE ?

Sensor: Den kan måle trykk fra 0 til 11,9 bar. Hvis det er høy temperatur slik at det faktiske trykket overskrider 11,9 bar og sensoren er mettet, vil det ikke komme et trykk- og målingsvarsel på instrumentbordet (som kan føre til feil innstilling): riktig trykkmåling vil vises igjen så snart den interne lufttemperaturen synker og sensoren ikke er mettet (faktisk trykk er under 11,9 bar).

Ruter: Den tåler temperaturer fra -40 °C til +85 °C, og sensoren tåler fra -40 °C til +125 °C. Informasjonen kan vises på kjøretøyets skjerm mellom -20 °C og +70 °C.

TRENGER JEG ET OVERVÅKINGSSYSTEM FOR DEKKTRYKK ?

Det er gode sjanser for at kjøretøyene dine trenger et overvåkingssystem for dekktrykk. I Europa observerer vi at 18,1 % av dekkene ikke har korrekt trykk ***, og et lavt dekktrykk vil føre til kortere levetid for dekket, økt drivstofforbruk og redusert sikkerhet. Med TPMS-settet vil du få en sanntidsindikator på dekktrykket ditt, slik at du kan unngå disse problemene.

*** Basert på 21 917 dekk som ble kontrollert i 2016 av Michelin i Europe, var det 7223 som trengte en trykkjustering.

tyre-pressure

Håndter dekktrykket med Michelin Pressure Advisor

contact-us-white

Be om gratis tilbud på nettet

Juridiske varsler :

(1) Hypotese for simulering utført på et RDT 24. 00R35 med et forbruk på 45 liter per time, et dekktrykk ansett som 20 % for lavt og i 20 % av tiden: Vurdering = (Virkning av for lavt dekktrykk på drivstofforbruk i % * gjennomsnittlig drivstofforbruk i liter per time) * Antall timer med for lavt dekktrykk (Virkning av for lavt dekktrykk på drivstofforbruk i % * gjennomsnittlig drivstofforbruk i liter per time) * Antall timer med for lavt dekktrykk)+ (Virkning på dekkytelse i % * antall dekk per maskin) * (gjennomsnittspris på et dekk/gjennomsnittlig levetid for et dekk i år) + (Antall punkteringer per maskin per år * Nedetid for en punktering i timer) * Kostnad for en time nedetid + (Gjennomsnittspris på et dekk fjernet etter en punktering * Antall dekk fjernet etter en punktering). Disse dataene er indikative og kan variere i henhold til parameterne som er brukt i simuleringen. Michelin er ikke ansvarlig for denne simuleringshypotesen hvis kunden ikke oppfyller betingelsen i den utførte testen.

(2) Kilde: CATERPILLAR QUARRY DAYS, 2017

(3) Kilde: Vedlikeholds- og bruksveiledning - Michelin 2017

* Tilfredshetsundersøkelse blant Tire Care TPMS-brukere i mars–mai 2021

** Fra våre informasjonsvideoer

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+